Un total de 83 jugadors de 14 equips de l’intercomarcal van participar al nostre campionat aquest dissabte passat, amb una gran afluència de joves (i no tan joves) que van omplir el pavelló de Ripoll.
Moment que comencen la fase d’eliminatòries en el Xè obert de Ripoll
 
El dissabte  es va veure reflectit el gran treball de pedrera que estan duent a terme des de fa uns anys moltes persones dels nostres clubs. És per això que, sense dir cap nom per no excloure a ningú, us vull agrair a tots la gran tasca que porteu a terme; sense vosaltres, el pavelló de Ripoll no hagués estat tan esplèndid com ho va estar en aquest Xè aniversari.
Podi del Xè obert de Ripoll
En Xevi Sellas va guanyar el campionat per tercer any consecutiu, mentre que l’Edu Morató i l’Isaac Coll van quedar en segona i tercera posició, respectivament. El primer veterà va ser per Joaquim Azcón i l’escolar per en Gerard Torres.
Tot i això, va ser l’intrecomarcal el que més va guanyar gràcies a la gran afluència de joves jugadors.
Gabriel  Suriñach
President Club Tennis Taula Ripoll
 
Classificació fins a quarts de final:
1r – XEVI  SELLAS  (RIPOLL)
2n – EDU  MORATÓ (SANT VICENÇ)
3r – ISAAC  COLL  (CAMPRODÓN)
4t – ARNAU  QUINTANA (VIC)
5è – JOAQUÍM  AZCÓN ( CARDEDEU)
5è – DANI  GARCIA (SANT QUIRZE)
5è – PACO  NICOLAS (SANT HILARI)
5è – ANTONIO  SALAMANCA (SANT QUIRZE)
9è – JOAN  GES (TONA)
9è – JOAN  GES JR. (TONA)
9è – MARC  CARDONA (RIPOLL)
9è – VICTOR FLORES (OLOT)
9è – MARTÍ  GUIMFERRER (CAMPRODÓN)
9è – JOEL  VILA (TORELLO)
9è – JORDI  BORRULL (VIC)
9è – MARC  LARA (RODA DE TER)