Ignasi Arranz (Fotoprix Vic) va vèncer a Jordi Terricabras (Sant Quirze TTC) per un resultat de 3 a 2. Una final molt disputada on es van viure moments d’alt nivell. Finalitzà el partit amb el marcador igualat 10 a 10.

El tercer lloc va ser per Juanjo Cortés (Sant Quirze TTC), guanyant per un resultat de 3 a 1 davant del seu company d’equip Jordi Tor.
 Partit entre el Campió Igansi Arranz (Fotoprix Vic TT) i el subcampió Jordi Terricabras (Sant Quirze TTC)

Un total de 68 palistes van participar al torneig de tennis taula de la Festa Major de Sant Quirze de Besora. Es va viure un bon ambient, grans companyies, es va oferir coca i xocolata per tots els participants, i per la gent que va venir a veure el torneig.

Aspecte del pavelló de Sant Quirze de Besora

Podi dels guanyadors del torneig. D’esquerra a dreta: Jordi Terricabras, Ignasi Arranz, Juanjo Cortés i Jordi Tor.

A la cloenda del torneig, es van repartir els trofeus als respectius guanyadors, i també, tots els trofeus dels campionats del Tennis Taula Intercomarcal, i els trofeus als campions de la lliga TTI 2012/2013.
S’acabà la cel·lebració amb un piscolabis i uns grans somriures.

Felicitar a la junta directiva del Sant Quirze TTC, per la gran feina d’organització i desenvolupament del torneig que hi va haver.

9. Pere Ausió (Fotoprix Vic TT)
9. Josep Mª Blancafort (CTT. Vilafranca)
9. Edu Morató (TT. Borgonyà)
9. David Azcón (TT. Cardedeu)
9. Isaac Coll (TT. Camprodon)
9. Joan Riera (Sant Quirze TTC)

El TennisTaula Sant Quirze volem agrair-vos a tots , la vostra participació i el suport en l´organització de torneig celebrat el dissabte, 1 de Juny al pavelló de Sant Quirze :
A tots el equips i organitzadors de l´Intercomarcal, al TT Borgonyà i Sant Vicenç, que ens han deixat el material que ens ha fet falta per poder organitzar aquest torneig, als jugadors, als assistens, a l´Ajuntament, Comissió de Festes, col-laboradors”  Fusteria Icart, Cala Candida, restaurant Way “,……….