En aquests moments de la temporada, una de les coses més importants és el calendari. Aquest any el Tennis Taula Intercomarcal comença amb dos Tornejos puntuables.
El Torneig de Ripoll, que es disputarà el 8 de Setembre, ja és un clàssic als inicis de les temporades. Aquest any, a més a més, tenim el Torneig d’Arbúcies que serà puntuable pel rànquing TTI i es disputarà el dia 15 de Setembre.
La Lliga Intercomarcal començarà el dia 29 de Setembre i el límit d’inscripció d’equips és el dia 8 de Setembre. La data límit per inscriure equips és improrrogable ja que s’ha d’organitzar la competició i s’han d’elaborar els calendaris. Els equips s’han d’inscriure enviant un corrreu electrònic indicant, també, qui és el delegat i on és local de joc.
Com cada any, farem una reunió dels clubs del TTI al local del Sant Quirze. Aquesta serà el dia 14 de Setembre a les 20:30. Agrairíem que tots els interessats hi vinguéssiu; només hi ha una reunió a l’any!!
El TTI el fem entre tots, així que totes les propostes que es facin són molt benvingudes. Estaria bé que féssiu arribar totes les propostes abans del 8 de Setembre  per correu electrònic a lligaintercomarcal@gmail.com.
A continuació podeu veure el calendari del mes de Setembre:
8 de Setembre: dia límit per inscriure equips per correu electrònic.
8 de Setembre: dia límit per fer propostes per correu electrònic.
8 de Setembre: Torneig de Ripoll.
14 de Setembre a les 20:30: Reunió a Sant Quirze.
15 de Setembre: Torneig d’Arbúcies.
29 de Setembre: inici de la Lliga Intercomarcal 2012/2013.