Brillant ha estat l’encontre que s’ha vist a la pista de l’equip vigatà. El TT Borgonyà s’ha imposat després de lluitar ferotgement davant d’un Vic dur com una pedra. El resultat no explica la certesa de la lluita que s’ha viscut durant l’encontre.
La primera imatge de la jornada és històrica. La banqueta de l’equip visitant format per Arranz, Borrull i Camprodon. Tots 3 lluitant, en aquest cas, contra els interessos del Vic.

 

 

Cal recordar que durant vàries temporades, l’equip del Vic format per Forcada, Borrull, Arranz i Camprodon va disputar-se la Lliga Intercomarcal amb el Torelló que tenia a les files Burgaya, Fernández, Conca i López. Curiós és, ara, veure els 3 vigatans amb la samarreta del Borgonyà animant el seu company d’equip Burgaya.
La segona imatge serveix només per comprovar que la família Forcada, com cada any, segueix al peu del canó:

El jugador de l’encontre ha estat, sense cap mena de dubte, Ignasi Arranz. Ell ha demostrat, en tot moment, que està un nivell per sobre els seus rivals.
Aquest dissabte, la premsa va plena d’elogis del primer partit. I és que aquest ha estat el més espectacular donat que Pladevall i Arranz han desenvolupat el seu joc d’una manera brillant. Arranz, com sempre, atacant 1 metre i mig darrere la taula i Pladavall, també com sempre, blocant eficaçment sobre la taula. Alguns dels punts espectaculars els han enregistrat diferents mitjans:

El partit se l’ha emportat finalment Arranz per 3 a 1.

 

El segon partit no ha tingut massa història. Ausió ha desenvolupat el seu joc de manera perfecta i no ha donat cap opció a Borrull d’entrar a dins del partit. El partit ha acabat amb 3 a 0.
La clau de l’encontre ha estat el tercer partit. Pels vigatans era obligat guanyar-lo per tal d’entrar de ple en la lluita per la victòria. Burgaya i Cuenca han portat a terme un partit molt travat sense massa punts espectaculars. A l’arribar a 2-2, 9-9 al cinquè onze, l’Intercomarcal s’ha paralitzat. Cuenca s’emporta el punt però després falla el sac inexplicablement. Finalment Burgaya guanya el partit encarrilant la victòria pels de La Vall del Ges.
En el partit de dobles, Ignasi Arranz ha tornat a demostrar qui manava en el partit i se n’ha fet l’amo. 3 a 1 pel Borgonyà.
El cinquè partit també se l’ha emportat Arranz. Malgrat que Ausió ha demostrat que està amb plena forma i que pot fer molt de mal, no ha pogut fer res contra la potència del seu rival.
En aquest punt, l’encontre s’havia decantat pels del Borgonyà. Però encara quedaven 2 partits. Ambdós han estat molt fluixos. Qualsevol equip se’ls hauria pogut emportar i s’ha demostrat que, sense pressió, el nivell dels partits baixa de forma desmesurada. Finalment, Burgaya ha guanyat Pladevall per 3 a 0 mentre que Borrull s’ha imposat a Cuenca per 3 a 1.
D’aquesta manera, el TT Borgonyà segueix invicte a la competició i es perfila, juntament amb el Sant Quirze A i el Sant Hilari, com un dels favorits a emportar-se la Lliga Intercomarcal 2010-2011.