0-3  /  0-1     Nil Vilalta  –  Tània Riera
     3-2  /  1-1     David Velasco  –  Fèlix Martin
     3-2  /  2-1     Oriol Tañà  –  Adjutori Molas
     3-1  /  3-1     Tañà/Velasco  –  Riera/Forcada
     0-3  /  3-2     Nil Vilalta  –  Fèlix Martin
     3-1  /  4-2     Oriol Tañà  –  Tània Riera
     3-1  /  5-2     David Velasco  –  Adjutori Molas

Crònica del partit:

En el primer partit la Tània guanya controlant sempre el partit. Només moments on en Nil està inspirat i agressiu posa emoció al partit.

Primer dels grans patits del dia. En Fèlix ha estat a punt de sorprendre amb en David Velasco que li ha costat entrar al partit al començament. A partir del segon joc ha estat més atent i efectiu i li ha permès remuntar el partit de cara seva amb un bon joc. En el quart ha tornat l’emoció quan semblava acabar-se el partit, en Fèlix al darrer moment ha guanyat el joc per forçar el definitiu. Molt igualat ha estat aquest on només petits detalls l’han decantat a cantó visitant. 12-10 pel de Torelló.

Partit còmode per l’Oriol és el que semblava després de guanyar els dos primers jocs amb molta comoditat. L’Adjutori aquí ha canviat la manera de jugar per ser més efectiu i ho ha aconseguit remuntant el partit a 2 jocs. El 5è comença amb 5-1 per en Tañà que li remunten amb un 8-6 per l’Adjutori. Nova reacció d’en Tañà on no aprofita la pilota amb un 10-9 per ell tot i acabar guanyant per 12-10. Un altre cop a un petit pas de la victòria pels de casa.

Els dobles han començat a sentenciar el partit quan els del Mont-rodon tot i guanyar el primer joc just, no han sabut jugar i s’han vist superats per la parella Tañà / Velasco en tot moment i guanyant els altres 3 jocs seguits.

En Nil ho ha tingut difícil avui. Aquest cop l’ha superat en Fèlix de la mateixa manera que la Tània ho havia fet abans, ser efectiu. Ell ho provava però la sort tampoc l’ha acompanyat. Només el primer ha estat una mica més igualat.

Un partit molt bonic i disputat ha estat aquest. La victòria final ha estat per l’Oriol, però tots els quatre jocs jugats han estat molt i molt igualats. El primer per l’Oriol, segon per la Tània. El tercer ha estat el clau quan l’Oriol se l’emportava per 12-10 ja que li ha donat molta moral. La Tània tot i no rendir-se, ha lluitar per el quart que s’ha decidit al final quan tots dos s’ho jugaven al tot pel tot. Això certificava la victòria del Torelló “B” a l’encontre d’avui.

L’Adjutori ens ha ofert un nou bon partit lluitant molt bé contra en Velasco. En el primer li ha fet remuntar un 9-6 pel de casa per guanyar 14-12. Recital de joc del de Mont-rodon en el segon deixant-el a 7. Cop d’efecte d’en Velasco guanyant clar i al final patint per guanyar el darrer. Molts bons cops ens han ofert tots dos i acabant amb bones sensacions tot i la derrota local.

Jordi Forcada