1-3  /  0-1     Jordi Forcada  –  Edu Coba
     2-3  /  0-2     Joan Ges (f)  –  Marc Cardona
     0-3  /  0-3     Albert Luque  –  Xevi Escribà
     1-3  /  0-4     Forcada/Ges  –  Coba/Cardona
     2-3  /  0-5     Jordi Forcada  –  Marc Cardona
     0-3  /  0-6     Albert Luque  –  Edu Coba
     3-0  /  1-6     Joan Ges (f)  –  Xevi Escribà

El primer partit en Coba ha superat amb en Jordi Forcada per 3-1 sempre anant a davant el marcador o guanyant en el darrer tram de cada joc. Només un joc s’ha emportat el visitant molt justet ja que avui no estava en les seves millors condicions.

Un dels dos bons duels d’avui. En Cardona sap contrerestar el joc d’en Ges, però se li complica quan a davant hi troba un bloquejador que li torna tot. El de casa s’emporta els dos primers per la mínima, després en Ges fa un tercer joc molt bo i un quart que se l’endú pels pèls. En el darrer en Cardona torna a la càrrega i se l’acaba emportant assegurant-se de no acabar patint el final.

En Xevi Escribà ha aconseguit fer un joc que amb l’Albert no li ha anat gens bé i no li deixava aprofitar bé les boles. El primer se l’ha emportat fàcil, però en els dos darrers de mica en mica l’Albert li ha pogut fer més mal, però sense posar-el en perill.

Un partit de dobles bastant estrany. Un primer joc molt igualat on dominaven els fallos de tots dos equips en els restos i no es decideix fins als avantatges, 13-15. El segon anava pel mateix cantó, sense tants fallos però igualat i cap a casa. En el tercer els locals s’han desconcentrat i els altres sense cometre fallos se l’emporten còmodament. En el darrer, han tornat a imposar el seu joc i no han hagut de patir per guanyar.

Segon duel per en Cardona. Un primer joc on ha arrassat, ha continuat amb un en contra sense esperar-s’ho. En Jordi pràcticament es limitava a tornar els seus atacs i atacar les poques que tenia a l’abast. En Marc es torna a emportar el tercer una mica còmode i en el quart de nou sempre va per davant, però uns fallos al final de la partida fan que en Jordi li acabi remuntant un 8-10 i se l’emporta per 12-10. En el cinquè, en Jordi comença molt bé amb un 5-2, però a partir d’aquí en Marc engega la màquina i l’altre no acaba de reaccionar i li remunta fàcil acabant amb un 11-7 per en Marc.

L’Albert té molts problemes amb les bones tallades i les entrades de l’Edu i fa que no li deixi opció de res en cap dels jocs. El de Ripoll avui ha estat molt segur i s’ha reflectit amb els seus resultats.

En el darrer partit en Ges ha aconseguit el punt de l’honor visitant guanyant amb en Xevi, amb un primer joc clar i amb uns altres que ha pogut controlar bé els intents de sorprendre del jugador local i no haver de patir per fer el punt.

Jordi Forcada