El TT Borgonyà va guanyar aquest dissabte passat la Copa Primavera 2016 de tennis taula celebrat al Pavelló de Sant Vicenç de Torelló que va acollir la fase final. 
Fotografia del pavelló municipal de Sant Vicenç de Torelló en plena competició.
En el grup que lluitàven per el títol l’equip borgonyès, que va derrotar per uns ajustats 3 a 2 al Sant Quirze TTC i Els Isards. Pel què fa la segona posició, el Sant Quirze es va imposar per 3-0 davant l’equip hilarienc.
En el grup B va quedar primer el TT Sant Vicenç, derrotant als equips rivals, el TT Torelló (3-0) i al TT Ripoll (3-2). En segona posició ha quedat el TT Torelló, al derrotar al TT Ripoll per 3-0.
En el grup C, el CTT Arbúcies va quedar primer, al imposar-se davant dels dos equips de Taradell, el TT Mont-Rodon “A” i el TT Mont-Rodon “B”.
En aquesta edició hi van participar un total de 9 equips.
Per veure els resultats generals de la fase final cliqueu al següent enllaç:
Des del comitè TTI agraïm a tots els equips i jugadors participants d’aquesta temporada, tant a la Copa Primavera com a la lliga TTI, i esperem que poguem anar organitzant aquestes competicions al llarg de moltes temporades més.
Fotografia dels equips que han participat a la Copa Primavera 2016. Fotografia 1 – grup 1 / Fotografia 2 – grup 2 / Fotografia 3 – grup 3
Us recordem que d’aquí dues setmanes es celebrarà a Torelló el torneig de veterans, i properament els torneigs individuals de la temporada (l’individual A a Torelló i l’individual B a Sant Quirze de Besora). En breu penjarem els cartells i obrirem inscripcions.
Atentament:
Comitè TTI
Classificació general de la copa:
1r. TT Borgonyà
2n. Sant Quirze TTC
3r. Els Isards
4t. TT Sant Vicenç
5è. TT Torelló
6è. TT Ripoll
7è. CTT Arbúcies
8è. TT Mont-Rodon “A”
9è. TT Mont-Rodon “B”