Aquest cap de setmana passat s’ha celebrat al local del Sant Quirze TTC (Sant Quirze de Besora) i al local del TT Mont-Rodon (Taradell) la fase classificatòria de la Copa Primavera 2016.

Moment del partit entre el Sant Quirze TTC i el TT Mont-Rodon “A” al local de joc de Sant Quirze de Besora

En el grup 1 el primer classificat ha estat el Sant Quirze TTC, en vèncer al TT Sant Vicenç i al TT Mont-Rodon “A”. El segon lloc ha estat pel TT Sant Vicenç al derrotar al TT Mont-Rodon “A” per 1-3 en un partit molt disputat.
En el grup 2 el primer classificat han sigut Els Isards (CTT Sant Hilari), al vèncer clarament al TT Ripoll i al CTT Arbúcies. El segon lloc se l’ha emportat el TT Ripoll. Tot i que van perdre l’encontre contra el CTT Arbúcies per un ajustat 3-2, els Arbuciencs però no contàven amb els jugadors mínims per a disputar el partit.
En el grup 3 el primer classificat ha estat el TT Borgonyà, en vèncer al TT Torelló (segon classificat) i al TT Mont-Rodon “B” (tercer classificat).

Fotografia final dels jugadors que van participar a la Copa Primavera, en el grup 3, a la fase classificatòria celebrada a Taradell

La fase final de la Copa Primavera 2016 se celebrarà aquest pròxim dissabte 19 de març al pavelló esportiu de Sant Vicenç de Torelló.
Hem actualitzat els horaris de partits de la fase final i els resultats de la fase classificatòria:
Resultats fase classificatòria – http://ttintercomarcal.blogspot.com/p/fase-classificatoria.html
Horari de partits fase final – http://ttintercomarcal.blogspot.com/p/fase-final-copa-primavera-2016.html

Atentament:
Comitè TTI